HABERLER
KatsSahne Sözcü

Genç arkadaşlarımızı unutmadık

17.02.2015 10:00:00

Hafta sonları ne kadar değerli biliyoruz. Haftanın stresini atabileceğiniz, evinizin alışverişini yapabileceğiniz hatta kendinize vakit ayırabileceğiniz en önemli iki gün. Fakat güzel çocuklarınız her anınızda yanınızda olamıyor. İşlerinizi yaparken yanınızda götürmek biraz zorluk yaratıyor. Biz de dedik ki: çocuklarınız için hem güvenilir hem eğlenceli hem de bilgi dolu bir klüp kuralım. Dans eğitiminden dramaya, resim dersinden çocuk sinemasına hatta oyunlara yer verelim. Yeni arkadaşlıklar kazanalım, iletişim gücü verelim.

Sevgili aileler, içiniz rahat etsin. Çocuklarınız demokratik bir ortamda birlikte bilgi paylaşımıyla yepyeni marifetler geliştirecekler. Profesyonel eğitmenlerimizin destekleriyle iletişimi keşfedip sosyalleşecekler. Hafta sonu 09:00-14:00 arası uygulanacak eğitimlerimiz sırasında siz de kendi işlerinizi hallede bilir hatta vaktiniz müsaitse kafemizde kahvaltı yapıp isterseniz kişisel eğitim eğitmenlerimizden faydalanıp denemek istediğiniz branşları şöyle bir yoklayabilirsiniz.

Çocuklarımız geleceğimizdir, bu yaşta kazanacakları her bilgi gelişimlerinde hep yanlarında olacak ve her kapıdan geçtiklerinde yanlarında olacak.

KatsSahneye bir uğrayın. Bizden söylemesi.